het Apostolisch Genootschap

het Apostolisch Genootschap is een Kerk gelegen aan Schoolstraat 12 in Nijkerkerveen.

Meer informatie over het Apostolisch Genootschap in Nijkerkerveen

In dit artikel worden verschillende activiteiten en evenementen besproken die plaatsvinden in een gemeenschap. Er wordt benadrukt dat iedereen welkom is om deel te nemen aan deze activiteiten. Er wordt specifiek verwezen naar een dirigentenopleiding, een gesprekswandeling in het maanlicht en een eredienst. Daarnaast wordt er ook aandacht besteed aan het ophalen van verbindende verhalen uit de gemeenschap. Als lezer word je aangemoedigd om deel te nemen aan deze activiteiten en als je tussen de 18 en 30 jaar oud bent, kun je zelfs meehelpen in het interviewteam.

Wil je weten wat het Apostolisch Genootschap verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van het Apostolisch Genootschap of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij het Apostolisch Genootschap? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je het Apostolisch Genootschap het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerkerveen. Opzoek naar het Apostolisch Genootschap reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. het Apostolisch Genootschap

Bezoekers bekeken ook