Eben Haezerkerk

Eben Haezerkerk is een Kerk gelegen aan Nieuwe Kerkstraat 106 in Nijkerkerveen.

Meer informatie over Eben Haezerkerk in Nijkerkerveen

Voor vragen over de website, commissies of kerkenraadsleden kunt u het contactformulier invullen. Adreswijzigingen en andere mutaties kunt u doorgeven via het mutatieformulier. Het adres van het kerkgebouw is Nieuwe Kerkstraat 106, 3864 EG Nijkerkerveen. De predikant is Ds. I. de Graaf, te bereiken op Van Noortstraat 61, 3864 ET Nijkerkerveen. De Scriba is G. van der Schuur, te bereiken op Nieuwe Kerkstraat 60, 3864 EE Nijkerkerveen. Voor diaconie kunt u contact opnemen met C. van der Kieft, voor kerkrentmeesters met B. de Groot, voor pastorale zorg met R. van der Schuur en voor kosters met A. van de Bunt. Voor het huren van de kerk of de zalen kunt u contact opnemen met Alex van de Bunt. Mevrouw J.J. Blankestijn is de contactpersoon/koster voor rouw- en trouwdiensten. Het beheer van de website wordt gedaan door A.F. Anderiesen en het kerkelijk bureau is bereikbaar bij T. Saidykhan-Looijen. Er zijn verschillende rekeningnummers voor diverse doeleinden, zoals de Diaconie, administratie kerk, zendingscommissie en collectegelden. De Eben-Haëzerkerk is onderdeel van PKN classis Veluwe.

Wil je weten wat Eben Haezerkerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Eben Haezerkerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Eben Haezerkerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Eben Haezerkerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerkerveen. Opzoek naar Eben Haezerkerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Eben Haezerkerk

Bezoekers bekeken ook