Gereformeerde Kerk Nijkerkerveen

Gereformeerde Kerk Nijkerkerveen is een Kerk gelegen aan Vrouwenweg 1 in Nijkerkerveen.

Meer informatie over Gereformeerde Kerk Nijkerkerveen in Nijkerkerveen

In onze gemeente, de Gereformeerde Kerk in Nijkerkerveen, willen we een diversiteit aan bijeenkomsten aanbieden om in te spelen op de verschillende behoeften van onze gemeenteleden. Dit varieert van kinderdiensten en jeugddiensten tot themadiensten, evangelisatie- en zendingsdiensten, en speciale diensten zoals een gezinskerstdienst. Naast het gemeenschapskarakter van de diensten, is er ook ruimte voor individuele vieringen van doop en belijdenis, huwelijksdiensten, en diensten van gebed en bemoediging rond overlijden. We hebben wekelijks op zondagochtend om 09.30 uur een kerkdienst, waarbij er voor de allerkleinsten een oppasdienst is en er kindernevendienst is voor de groepen 1 tot en met 8. Daarnaast bieden we door de week uitdagende ontmoetingen aan, zoals kringenwerk en catechese, die zowel voor jeugd als volwassenen leerzaam zijn. Ook zijn we actief in hulpverlening over de grenzen heen, met betrokkenheid bij het plaatsje Gruisor in Roemenië en ondersteuning van onze oud-predikant in Namibië. We zorgen voor elkaar en bieden persoonlijke aandacht en ontmoeting aan wie daar behoefte aan heeft, inclusief ondersteuning indien nodig. Voor nieuws over gezamenlijke activiteiten van de drie Protestantse Kerken in Nijkerkerveen verwijzen we naar de website Welkominonzekerken.nl. M.

Wil je weten wat Gereformeerde Kerk Nijkerkerveen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gereformeerde Kerk Nijkerkerveen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gereformeerde Kerk Nijkerkerveen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gereformeerde Kerk Nijkerkerveen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerkerveen. Opzoek naar Gereformeerde Kerk Nijkerkerveen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gereformeerde Kerk Nijkerkerveen

Bezoekers bekeken ook