De Bas Gevelwerken BV

De Bas Gevelwerken BV is een Bouwbedrijf gelegen aan Van Dijkhuizenstraat 62c in Nijkerkerveen.

Meer informatie over De Bas Gevelwerken BV in Nijkerkerveen

Veldhuizen Gevelrenovatie B.V. is gespecialiseerd in het renoveren van gemetselde gevels van woningen en bedrijfsgebouwen. Ze bieden een totaalpakket aan diensten, waaronder gevelrenovatie, impregneren, voegen en alle bijkomende werkzaamheden. Na jaren gaan gemetselde gevels vaak achteruit en krijgen ze te maken met scheuren, vuil, loslatende voegen en vochtproblemen. Veldhuizen Gevelrenovatie kan deze problemen oplossen en de gevel er weer als nieuw uit laten zien. Ze gebruiken geavanceerde technieken, zoals het impregneren van de gevel met een vocht- en vuilafstotend middel en het stralen van zwaar vervuilde gevels. Het voegwerk wordt verzorgd door ervaren voegers. Veldhuizen Gevelrenovatie is actief in de regio Hilversum, Almere, Utrecht en Amersfoort en kan gevels weer terugbrengen in de oude staat. Voor vrijblijvend advies kun je contact opnemen via telefoon, e-mail of WhatsApp.

Wil je weten wat De Bas Gevelwerken BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Bas Gevelwerken BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Bas Gevelwerken BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Bas Gevelwerken BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerkerveen. Opzoek naar De Bas Gevelwerken BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Bas Gevelwerken BV

Bezoekers bekeken ook