Bouw van Kommer

Bouw van Kommer is een Bouwbedrijf gelegen aan Nieuwe Kerkstraat 11 in Nijkerkerveen.

Meer informatie over Bouw van Kommer in Nijkerkerveen

Bouwbedrijf Van Kommer biedt volledige begeleiding en uitvoering bij nieuwbouwprojecten, verbouwingen, restauraties van monumenten en verhuur van bouwmaterialen en machines. Ze streven naar een perfecte afwerking bij elk project, of het nu gaat om het creëren van een thuisgevoel in een huis of het realiseren van een uitstraling die past bij de identiteit van een bedrijf. Het bedrijf heeft een diverse portfolio, variërend van privéhuizen tot complete woonwijken. Ze hebben recentelijk gewerkt aan projecten zoals een zorgcentrum in Zwolle en de bouw van zes geschakelde woningen in Ommeren. Voor een offerte op maat kan er contact worden opgenomen met Bouw Van Kommer.

Wil je weten wat Bouw van Kommer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bouw van Kommer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bouw van Kommer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bouw van Kommer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerkerveen. Opzoek naar Bouw van Kommer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bouw van Kommer

Bezoekers bekeken ook