Vacature: Verpleegkundige Oncologie en Palliatieve Zorg

Aan het werk in Amersfoort,  Utrecht als verpleegkundige oncologie palliatieve zorg?

In de categorie Medisch/Zorg is een vacature vrijgekomen voor de functie van Verpleegkundige Oncologie en Palliatieve Zorg. Je werkt hier in de Gezondheidszorg/Welzijn branche.

Je kunt per 03-01-2024 beginnen en de einddatum is op 03-03-2024. Je kunt aan de slag met een Tijdelijk contract.

Iets voor jou? Solliciteren kan eenvoudig. Tot nu toe hebben onbekend mensen gereageerd op de vacature Verpleegkundige Oncologie en Palliatieve Zorg.

Wees er snel bij, zodat je kans maakt op een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek als Verpleegkundige Oncologie en Palliatieve Zorg. 

Eisen vacature Verpleegkundige Oncologie en Palliatieve Zorg

Wat heb je nodig naast een goede motivatie om voor deze baan in aanmerking te komen? Je schoolniveau moet minstens HBO  zijn. De functie is voor minimaal 24 uren in de week met een maximale werkweek van 24  uren.

In het kort over deze vacature in Amersfoort:


Salaris indicatie
Minimaal 2267- 4264

Werkperiode
03-01-2024 -03-03-2024

Werkuren
24-24

Locatie
Amersfoort,Utrecht

Opleidingsniveau
HBO

Contracttype
 Tijdelijk

Branche
 Gezondheidszorg/Welzijn

Functietitel
Verpleegkundige

Direct solliciteren
https://werkenbijbeweging3.nl/o/gespecialiseerd-verpleegkundige-oncologie-en-palliatieve-zorg?candidate[cv]=&candidate[name]=&candidate[email]=&candidate[photo]=&candidate[coverLetterFile]=&candidate[openQuestionAnswers][0][openQuestionId]=4211150&candidate[openQuestionAnswers][0][multiContent][]=&candidate[openQuestionAnswers][0][multiContent][]=&candidate[openQuestionAnswers][0][multiContent][]=&candidate[openQuestionAnswers][0][multiContent][]=&candidate[openQuestionAnswers][0][multiContent][]=&candidate[openQuestionAnswers][0][multiContent][]=&candidate[openQuestionAnswers][0][multiContent][]=&candidate[openQuestionAnswers][0][multiContent][]=&candidate[openQuestionAnswers][0][multiContent][]=

Contact opnemen over deze vacature voor meer informatie of om te solliciteren? Dat kan via Unknown door naar het volgende email adres Unknown ter name van Unknown te mailen. Bellen is ook mogelijk via Unknown. Vraag daarbij naar Unknown Unknown.

Zelf je vacature uitzetten via deNijkerkerveengids.nl? Neem dan contact met ons op.

Tips solliciteren voor Verpleegkundige Oncologie en Palliatieve Zorg

Lijkt de vacature Verpleegkundige Oncologie en Palliatieve Zorg in Amersfoort iets voor jou? Dan kan je direct solliciteren. De volgende tips kunnen je helpen om de baan als [zb_mp_title] te bemachtigen:

  • Lees je goed in over je potenti√ęle werkgever Unknown. Bekijk de website en social media van het bedrijf
  • Stel zelf ook vragen: hoe zie je dag als Verpleegkundige Oncologie en Palliatieve Zorg eruit, wat kan je verwachten en met wie werk je samen?
  • Denk na over vragen die je misschien kunt krijgen tijdens je sollicitatie. Wat zijn vragen die een werkgever kan stellen bij een sollicitatie voor Verpleegkundige Oncologie en Palliatieve Zorg en wat is een goed antwoord op een dergelijke vraag?
  • Ga er positief en uitgerust in, zo kom je goed over en maak je een grotere kans om de baan te bemachtigen.

 

Niet de vacature die je zoekt? Bekijk ook onze andere vacatures in Nijkerkerveen.

Laat dit artikel viral gaan in Nijkerkerveen, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of deNijkerkerveenGids Redactie
deNijkerkerveenGids Redactie

Vacatures worden verzamelt door de redactie van deNijkerkerveengids.nl. Jouw vacature insturen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

  1. Verpleegkundige Oncologie en Palliatieve Zorg Beweging 3.0 03-01-2024

Meer vacatures in Nijkerkerveen