t Veense Hart

t Veense Hart is een Dorpshuis gelegen aan Van Noortstraat 36 in Nijkerkerveen.

Meer informatie over t Veense Hart in Nijkerkerveen

t Veense Hart is een dorpshuis in het centrum van Nijkerkerveen waar mensen samen leren, lezen en genieten. Het biedt verschillende zalen voor evenementen en activiteiten, zoals de Dorpskamer, het Theater, de Activiteitenzaal en de Spreekkamer. Daarnaast is er een horecagelegenheid waar je terecht kunt voor een kop koffie, lunch, borrel of feestje. Er worden ook arrangementen aangeboden, zoals een high tea, lunchbuffet en verschillende warm- en koude buffetten. 't Veense Hart heeft ook verschillende huisgenoten, zoals kinderopvang Bzzzonder, de Bibliotheek Nijkerkerveen, basisschool De Horizon, peuterspeelzaal De Triangel en muziekvereniging Concordia. Het dorpshuis is gesloten van 28 juli tot en met 21 augustus, maar staat daarna weer klaar om bezoekers te ontvangen.

Wil je weten wat t Veense Hart verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van t Veense Hart of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij t Veense Hart? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je t Veense Hart het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerkerveen. Opzoek naar t Veense Hart reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. t Veense Hart

Bezoekers bekeken ook