Simpel Computers

Simpel Computers is een Computerondersteuning en -services gelegen aan Dirk Ruitenbeekstraat 25 in Nijkerkerveen.

Meer informatie over Simpel Computers in Nijkerkerveen

Simpel Computers biedt een compleet dienstenportfolio voor het MKB, waarbij zij de gehele ICT dienstverlening uit handen kunnen nemen. Ze bieden onder andere netwerkmonitoring, clouddiensten, narrowcasting, zakelijke mobiele proposities, security, connectivity, zakelijk VoIP en WiFi solutions aan. Met hun cloud diensten kunt u overal veilig werken en uw bedrijfsprocessen slimmer maken. Narrowcasting is een ideaal medium om klanten en bezoekers te informeren. Daarnaast bieden ze diverse zakelijke mobiele proposities aan en kunt u diverse (bedrijfs)locaties aan elkaar koppelen met behulp van hun IP-VPN en de mShield Firewall. Ze bieden ook verschillende connectiviteitvormen, bandbreedtes en leveranciers aan voor het beste internet op uw locatie. Verder kunt u met hun zakelijk VoIP op uw éne zakelijke nummer van kantoor ook thuis of onderweg bereikbaar zijn en kunnen mobiele nummers gekoppeld worden aan uw HIP bedrijfscentrale. Tot slot bieden ze ook flexibele zakelijk mobiel abonnementen aan, waarbij u nu tijdelijk de eerste 3 maanden 20% korting ontvangt en geen eenmalige kosten hoeft te betalen.

Wil je weten wat Simpel Computers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Simpel Computers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Simpel Computers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Simpel Computers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerkerveen. Opzoek naar Simpel Computers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Simpel Computers

Bezoekers bekeken ook