GEBA Install BV

GEBA Install BV is een Installatiebedrijf gelegen aan Talmastraat 14 in Nijkerkerveen.

Meer informatie over GEBA Install BV in Nijkerkerveen

Geba Sanitair is een gespecialiseerd bedrijf in badkamers en tegels. Ze werken in opdracht van aannemers, projectontwikkelaars en bedrijven. Als u een woning heeft gekocht of gaat verbouwen, kunt u bij Geba Sanitair terecht om uw badkamer uit te zoeken. Ze hebben een sfeervolle showroom van 800m² met badkameropstellingen en tegelvloeren. Samen met u ontwerpen hun stylisten een comfortabele badkamer. Geba Sanitair adviseert, ontwerpt en staat garant voor kwaliteit. De montage wordt uitbesteed. U kunt meer informatie vinden op hun website. U kunt ook het laatste nieuws lezen en de laatste brochure bekijken. Daarnaast kunt u snel informatie of een offerte aanvragen. De openingstijden en contactgegevens vindt u ook op de website.

Wil je weten wat GEBA Install BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van GEBA Install BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij GEBA Install BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je GEBA Install BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerkerveen. Opzoek naar GEBA Install BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. GEBA Install BV

Bezoekers bekeken ook