De Haarkluis

De Haarkluis is een Kapper gelegen aan Van Noortstraat 31B in Nijkerkerveen.

Meer informatie over De Haarkluis in Nijkerkerveen

Wij streven ernaar om het beste en mooiste in onze klanten naar boven te halen door middel van een goede uitstraling van het haar. Onze ervaren stylisten zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends op het gebied van kapsels en kleurtechnieken. In ons pand hebben we verschillende behandelplaatsen en een wasruimte. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in haar- en hoofdhuidproblemen. Onze salon is gevestigd in een pand dat oorspronkelijk werd gebouwd door de Rabobank, maar in 2004 werd het onderste gedeelte gekocht door de familie Tiel. We werken alleen met hoogwaardige producten en zetten ons in voor verduurzaming van de salon. Voor meer informatie over onze merken en contactgegevens kunt u terecht op onze website.

Wil je weten wat De Haarkluis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Haarkluis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Haarkluis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Haarkluis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerkerveen. Opzoek naar De Haarkluis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Haarkluis

Bezoekers bekeken ook