Celia's Beauty En Feet Salon

Celia's Beauty En Feet Salon is een Schoonheidssalon gelegen aan Amersfoortseweg 71 in Nijkerkerveen.

Meer informatie over Celia's Beauty En Feet Salon in Nijkerkerveen

Pure Verwennerij biedt complete behandelingen aan om jezelf helemaal op te laden en te ontspannen. Of je nu kiest voor de Anti Stress of Total Wellness behandeling, het is allemaal mogelijk. Daarnaast is het mogelijk om een behandeling cadeau te geven met een cadeaubon, zodat de ontvanger zelf kan kiezen welke behandeling hij of zij wil. Bij Celia kun je ook terecht voor verzorgde nagels, zelfs voor mannen. Het motto is 'less is more', wat betekent dat er bewust wordt gekozen voor producten van hoge kwaliteit. Er zijn verschillende behandelingen beschikbaar, zoals de honeybush gezichtsbehandeling die de huid voedt en hydrateert, het phytic clay behandelmasker dat zich richt op hyperpigmentatie en beschadigingen van de huid en de D-Age Chemipeel die fijne lijntjes en rimpels vermindert en de huid strakker maakt. Daarnaast zijn er nog andere behandelingen zoals de vita-gel huidbehandeling, het phyto compound behandelmasker en de Vitamine C boost behandeling. Ook is er een speciale oogbehandeling beschikbaar.

Wil je weten wat Celia's Beauty En Feet Salon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Celia's Beauty En Feet Salon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Celia's Beauty En Feet Salon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Celia's Beauty En Feet Salon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerkerveen. Opzoek naar Celia's Beauty En Feet Salon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Celia’s Beauty En Feet Salon

Bezoekers bekeken ook